Alltså fredagar är min absoluta favorit dag men söndagar är verkligen näst bäst. Jag älskar lugnet man oftast känner på söndagar. 
 
Så idag starta dagen som sagt med frukost, när frukosten fätt sjunka så gick jag ut på tur. Gick ensam men det gjorde ingenting, hade en bra podd i öronen. Mamma hade vart på någon föreläsning eller kurs eller något där dom prata om att gå promenad 45min 3 gånger i veckan är bra för psyket och jag köper verkligen det. Det är ju inte bara fysiskt bra att röra på sig utan jag känner att jag får samla tankar och får energi av att vara ute och gå. Kände att när jag började min tur så hade jag sån energi och det var så skönt att röra hela kroppen ordentligt efter en dag på soffan igår. 
 
Vid turområdet här så ligger en kyrkogård. Har vart där ett par gånger. Jag dras dit. När jag kommer dit så brukar jag bli väldigt ledsen. Men det är typ skönt. För där kan jag sätta mig ned, bara andas och tänka. Finner typ något lugn i kyrkogården. Så jag satt där en stund, på en bänk i solen, lyssnade på dom otroligt fina låtarna ifrån begravningen och grät. Och när jag gick därifrån så kände jag mig lite lättare. Som att jag fick ut lite av allt de tunga man går och bär på hela tiden. 
 
 
När jag kom hem så började jag ordna med dagens middag som är köttgryta. Jag håller tummar och tår om att den blir bra, men det tror jag nog. Det lukta redan gott och nu ska den ändå få gotta sig i iaf 4 timmar tänker jag. Mumsfillibabba! 
 
Nu ligger jag ute i solen, samlar energi för att gå ner och duscha. Vilken härlig helg det här har varit. Har fått kjæraste tid, vänner tid, ensam tid, perfekt!
 
 

Kommentera

Publiceras ej