Alltså det här med vänner, såg en lista nyss på insta som handlade om "hur man skaffar nya vänner" och jag tycker verkligen inte att det är svårt. Kanske jag inte tycker det för att jag har vart "tvungen"att skaffa mig nya vänner. Det blir ju så när man flyttar till en ny stad. Man måste vara framåt, vara social för att få ett socialt liv. 
 
Men som när jag bodde i oslo, jag hade väl jobbat i barnehagen i kanske 3-4 veckor innan jag bjöd hem alla på fest 😂 haha där gick det undan, men det gjorde nog det också för att jag just var helt ny i norge och inte kände någon. Sen när Leeane började jobba där så satt vi och snacka i personal rummet och så bestämde vi oss för att börja träna ihop och så bara rullade det på mellan oss att vi hängde en del utanför jobb också. 
 
Så när jag flyttade till stavanger så kände jag att det var viktigt för mig att skaffa mina egna vänner och inte bara dom som "kommer på köpet" genom lars, om ni hajjar vad jag menar. Är såklart glad för dom jag träffat genom lars också! Men här hade jag verkligen tur, började jobba på ett ställe där dom flesta i personalen var unga tjejer, alltså helt perfekt. Träffade marlene och det sa verkligen klick mellan oss. Bjöd hem några ifrån jobbet på förfest här innan vi skulle på julbord. Marlene och jag har hängt mycket, hanne ibland också och så cathrine. Nemas problemas med nya vänner haha.
 
Så nu när jesper har flyttat hit och hans tjej sarah. Jag hade aldrig träffat sarah tidigare men känns som vi också klickar väldigt bra. Ska hänga med henne i veckan bara hon och jag liksom.
 
Jag älskar verkligen att lära känna nya människor! Förstår inte mig på människor som inte är lite mer öppna för nya kontakter och vänskaper, man växer ju så mycket i sig själv plus att det är så himka kul. 
 
 

Kommentera

Publiceras ej