Heej!

Efter en paus i packningen så fick jag tillslut ganska så bra ordning i min väska. Har ju alltid med mig två väskor till sverige så att jag kan köpa med mig massa mat hem till Norge sen. Men så ville jag få plats med sakerna som ska med hem till sanna i den lilla resväskan så den är packad och klar och det fick jag till så det känns bra. Känner mig resklar. 

Kände mig lite dålig ikväll, som om jag börjar bli sjuk och det får jag verkligen inte bli nu. Fick jätte konstig huvudvärk och illamående så somnade en stund på soffan och kände mig bättre när jag vakna iaf, skönt. 

Nu ska vi snart gå å lägga oss. Godnatt!

Hellu!

Idag när jag vakna så drog jag till legekontoret för min b12 spruta och sedan till madla. Behövde köpte presentpapper och lite till daggens middag, som idag blir kycklinggyros i pita med tzatsiki, de blir nog jätte gott!

Har också hållt på och packat och fixat inför sverige resan, men jag klarar inte att bara kasta ner lite grejer i en väska. Måste tänka outfits i mitt huvud, fina outfits, mys kläder till kvällarna, pysj att sova i, och allt som ska i neccessären orkar jag inte ens tänka på...🙄 haha! Så nu har jag väl bara tagit fram allt som ska med och spridit ut det på golvet så jag har kontroll 😂 haha jag är hopplös... 

Ikväll blir det mys med Lars och imorgon har Lars fri från jobb så då ska vi umgås hela dagen, perfekt innan jag reser. Hellu!

Idag sov vi ut, drog oss länge i sängen innan vi gick upp. Åkte en tur till lars mormor och morfar och blev bjudna på våfflor och fick med oss hem några blomkrukor att ha på terassen, så snällt. 

Just nu så chillar vi bara ute på terassen med ett glas rose. Det blir restfest ifrån igår till middag, så skönt att slippa stressa och tänka på mat idag känner jag. En helt perfekt chill söndag alltså!