Hej!

Jag kom hem till slut, men hela hemresan blev försenad. Vi fick lämna planet (som jag satt på sist jag uppdaterade) så fick vi checka in på ett hotell, där vi fick mat och rum. Glad att allt gick så smidigt till, men vi ville bara hem. FIck extra sol och bad då. Alla förseningar resulterade i att jag missade min biljett till Norge och var tvungen att köpa ny. När jag äntligen landa i Sverige så var elvis så snäll och lät mig sova där så jag hade närmare till arlanda när jag väl skulle tillbaka. Så det blev ett par dagars resande för mig. Helt slut. 

Nu är jag iaf hemma, som jag har saknat min Lars, underbart att ses igen! Idag är det fredag vilket betyder tacos såklart. Har längtat efter tacos haha!

Jag går i inredningstankar här hemma, vill göra om, fixa snyggt. Har hittat skåp på ikea som jag vill måla och sätta på ben och eventuellt ha som "tv-bänk". Ivar skåpet, ni kanske vet? Aaa men så snyggt att sätta sin egna touch på det. Jag tänker eventuellt måla det mörk blått med messingdetaljet, eller måla det svart med svarta ben och läder "knoppar" jag vet inte 🤔


Imorgon så har jag en heldag med Marlene planerat, de ska bli kul att umgås 😍

Nu tror jag att jag kommer vara tillbaka på bloggen som vanligt igen. Nu är semestern officiellt över för oss båda här hemma. Jag skulle egentligen ha startat på jobb denna vecka men pga alla förseningsr och flyg hit och dit så fick jag inte till det och får starta på Måndag istället. Glädjer mig massa till en vardag igen, förhoppningsvis en utvecklande och givande 🤞 här hemma är det "höst" väder också, sjukt men har faktiskt saknat det. Sa till Lars förut att jag längtar efter typ te och idol i soffan med spöregn utanför, ååh mys!

Kommentera

Publiceras ej