Heej!

Idag efter frukost så tog jag tag i städningen, damsög och torka av överallt, så skönt att ha det fräscht inför veckan. Sen så såg jag klart Ted Gärdestad filmen, älskar hans musik, sorglig film, usch😥 

Vi har bara chillat idag och sett film, åt taco rester till middag. Sen så har jag förberett lite till imorgon, har fixat en smoothie, tagit fram lunch som ska med och så gjorde jag havregrynsgröt som blir frukost. Tycker det är skit gott med kall havregrynsgröt, laga den dagen innan och bara lägga den i en matlåda i kylen, låter säkert lite konstigt men lovar det är gott. 

Min första arbetsdag imorgon, spännande och alltid lite nervöst, men ska nog gå bra 😊 det tråkiga är dock att jag är solo här hemma hela veckan ☹ Lars ska resa iväg med sitt nya jobb. Hade jag inte typ nyss kommit hem ifrån min resa och vi knappt fått tid att umgås så hade jag tyckt att de va chill, för ja älskar egen tid. Men nu har jag liksom saknat han, så det blir tråkigt..sen hatar jag faktiskt att sova själv här, sånt va lättare när man bodde i lägenhet kände jag 🙄 men men ska nog gå bra. 

Haha skojade lite med han idag 😂


Kommentera

Publiceras ej