Hellu!

Idag började jag på jobb klockan nio, jag kände mig såå dålig när jag gick upp från sängen vid 8, hade sån mensvärk, uppblåst, ont i huvudet, riktig sjukdomskänsla, men visste att jag inte va sjuk utan att det "bara" va mensen, så krigade på. Det kändes faktiskt bättre ut över dagen. 

När jag kom hem så stod middagen på bordet och det var dukat och klart för att äta, så snällt av Lars att ordna. Så himla skönt att ha han hemma igen också! ❤

Vi båda har vart trötta idag så en riktig chill dag har vi haft. Nu på kvällen så åt vi brownies och såg på "utøya" alltså filmen var SÅ hemsk. Jag grät, fick en klump i bröstet och alltså nej den var bara så hemsk. Fy. 

Ligger i sängen nu. Hör regnet mot fönster, det om något är så mysigt. Imorgon har jag fått fri ifrån mitt nya jobb, så snällt utav chefen att ge mig fri med tanke på att jag ska jobba på søris i helgen. Så då kan jag sova ut lite och ta det lugnt på dagen innan jag ska på mitt helgjobb. Lars har också fri imorgon så då får vi umgås lite också, det behövs känner jag. 

Kommentera

Publiceras ej