Glad alla hjärtans dag! ♡

Idag när jag vakna så ställde jag mig ganska så direkt i köket för att laga pannacotta. Det är verkligen vår standard efterrätt, sjukt gott och enkelt. Jag är ju inte jätte glad i att att baka efterrätter så den här passar perfekt. Sen så cyklade jag bort till madla, var i stort behov av handkräm och jag använder bara den ifrån nivea. Så när jag ändå var där så var jag förbi coop och hittade till min lycka kött till bra pris och jensens såser. Asså dom här såserna köper jag alltid med mig ifrån sverige så jag blev sjukt glad att dom äntligen finns här, det underlättar verkligen!

Sen så cykla jag hem igen, har fixat och ordnat lite här hemma. Slagit in paket till Lars. Alltså alla hjärtans dag är för mig en väldigt mysig dag då jag tycker att man ska visa kärlek och uppskattning till dom man har runt sig. Har smsat mamma, skrivit till en vän och kvällen så blir det god middag med Lars och han får paket av mig. Tycker det är koseligt! ♡ 


Har väntat sedan 11 att posten skulle höra av sig om att jag kunde hämta paket, så till slut orkade jag inte vänta mer och hoppade inte in i duschen och såklart när jag e klar så får jag ett sms att jag kan hämta paketet....😪 så nu ska jag cykla bort till en butik och hämta mitt paket. 

Kommentera

Publiceras ej