Godmorgon!

Igår kväll så klippte vi varandras hår. Jag blev av med ca 4cm och det var verkligen precis vad jag behövde kapa av för att känna mig fräsch i håret igen. Vill egentligen ha liite kortare men ändå inte, haha kan verkligen inte bestämma mig hur jag vilk ha håret. Trivs sjukt bra i kort hår men samtidigt skönt med en längd som man kan ha uppsatt hår i. 

Sen på kvällen så såg jag på wahlgrens värld, jag älskar verkligen det programmet, skrattar ihjäl mig åt dom "backa rakt fram..." 😂 och sen är jag verkligen ett stort fan av bianca, tycker hon har en sjukt rolig personlighet.

Idag är det favorit dagen fredag, känns som det nyss var fredag faktiskt. Så ska damsuga och så och ikväll blir det faktiskt inte fredagsmys i vanlig ordning för oss, utan vi får besök av cathrine och hennes kille pål. Så då blir det vin och spel kväll, ska bli riktigt trevligt känner jag. Cathrine och jag har ju jobbat ihop i ett år nu och jag gillar henne skit mycket, verkligen en härlig tjej att hänga med! Och hon å hennes kille gillar att spela spel och det är ju verkligen ett plus 😂


Kolla vilken gammal och gosig bild på mig å lars 3,5 år sedan 😍

Kommentera

Publiceras ej