Hellu!

Efter jag ätit frukost så klädde jag på mig och cyklade bort till kilden. det är ett par byxor som jag har velat ha men inte hittat några som satt bra på mig men så idag på rean på bikbok hitta jag dom för 99kr, ni ska få se sen. Så snygga och sköna, så väldigt nöjd med det!

Sen var jag förbi mat butiken för att handla hem massa mat. Jag älskar verkligen att storhandla och helst ensam så jag kan ta tid på mig och kika runt vad som finns och så haha. Köpte falafel, har aldrig ätit det men alltid velat pröva så det ska prövas snart känner jag. Har även äntligen köpt ingredienser till att laga muhammara, om ni inte ätit det så alltså ät det. Det är såå himla gott. Det är en paprika röra. Det var lars kompis tjej som hade med sig det hit på en grillkväll förut och jag blev ju typ frälst, det är så gott. Så tänkte att jag ska provlaga det den här veckan och får jag till den bra så ska jag bjuda på den nästa helg när vi ska ha kusin/tapas fest här hemma. 

Nu har jag precis ätit en kycklingsallad till lunch, så gott. Tänkte baka mitt fröknäckebröd nu, vart så sugen på det så dags att fixa det. Mums. 
Kommentera

Publiceras ej