Godmorgon!

Ingen bra natt inatt alltså. Somnade halv 3, vakna halv 5 och bara låg där och klarade inte att somna om. Sånna nätter är bland det värsta jag vet. Låg och tänkte. Tänkte på pappa och blev ledsen. Imorgon har det gått ett halvt år sedan han lämnade oss, 6 månader, det är helt sjukt. Sen låg jag och tänkte på två "vänner" till mig, hur dom under den här svåra perioden i mitt liv då jag hade behövt dom som mest bara vände mig ryggen och sket i mig totalt,  Sen låg jag och vred mig för jag hade så ont i halsen, zyx hjälpte inte men vid sex tiden gick jag upp och tog paracet och lyckades somna om. Alltså ingen bra natt alls. 

Dagens planer idag är bland annat att laga en del mat. Idag ska vi äta libanesiskt inspererat. Så har lagt kyckling i en marinad som jag hitta på zeinas blogg, ska laga muhammara, vitlökssås, bakar bröd just nu och så blir det kryddat ris och sallad till. Hoppas det blir riktigt bra. Jag är ju uppväxt med en libanesisk bästa vän, zelfa så har smakat en del av den maten, hennes mamma piroger var så goda 😍 så nu blir väl "min" libanes familj stolta när dom ser att svenne bananen lagar "turk mat" 😂

Så medans brödet är i ugnen nu strax så ska jag hoppa in i duschen och sen sticka. Hoppas jag klarar mig utan min flinka lärare cathrine.

Måste visa er mina snygga byxor. Man ser inte bra men har suktat efter dom här byxorna så länge så äntligen köpte jag dom. Det jag älskar med storlekarna är att det är s, m, l men så är längden i olika storlekar och det är perfekt för mig med lite kortare ben som gillar ankel längd på byxor. Och dom är sååå otroligt sköna.

Se på skit vädret som kom hit inatt då 😪 nu är jag otroligt trött på all snö.

Kommentera

Publiceras ej