Godmorgon!

Det var väldigt trevligt hos lars päron igår. De bjöd på god kyllingform med massa grönsaker och ris till middag, det var riktigt gott. Sen så hjälpte inger mig med min tröja så nu håller jag på att sticka framsida och ska sticka upp till halsen innan jag behöver hjälp nästa gång 😊👍 sån tur jag har som har två stycken jag kan fråga om hjälp så jag lär mig. 

När vi kom hem igår kväll så såg vi på tv, såg på stockholms poliserna, dom snacka om kriminella ställen och nämnde södertälje först..ganska så glad att jag flyttat därifrån. Tror det är när man får distans därifrån som man inser hur illa det faktiskt blivit. Men sjukt intressant program!

Kvart över tio gick vi och la oss, båda var jätte trötta. Lars brukar somna direkt typ och jg brukar ligga vaken och se på serier eller mobilen. Igår hann jag knapp sätta in mina öronproppar innan jag somna. Så himla trött! Så har sovit i 10,5 timmar, det är ju helt sjukt men så skönt. Så nu är jag utvilad. 

Det är jätte fint väder ute så jag tänkte klä på mig och gå en tur.

Ikväll ska jag ut och äta med marlene och gå på bio, shit vad vi har längtat. I ett år faktiskt, kan ni gissa vad vi ska se?😍

Fil och flingor till frukost, gott!


Kommentera

Publiceras ej