Hellu!

Huvudvärken kom som en käftsmäll, fy. Fick så ont påväg till jobb, dunkade ner mot näsan som jag numera har lärt mig tolka som ett tecken på att det är migrän på g. Så tog migrän medicin och det gav sig, så skönt. Nu ömmar det dock i huvudet men orkar iaf vara på jobb så länge inte migränen bryter ut helt. 

Snälla Lars kommer och hämtar mig på jobb när jag slutar, skönt. Sen ska jag hem och se klart younger. Fan ska jag se nu då när jag e klar med den serien? Asså se den, så himla nice chill serie att se på och rolig! Började se den i fredags...4 säsonger finns ute och är typ klar haha skäms inte ens 😂 jag är en riktig serie nörd.

Ser fram emot tisdag nästa vecka för då kommer cathrine till mig och jag ska fixa mat och sen ska hon lära mig att sticka. Alltså hello old granny men jag tror det blir skit kul att lära sig! 

Världens gosigaste tofflor ifrån ica maxi av alla ställen😂


Hellu!

Vaknade utan huvudvärk, så himla skönt. Men vågar inte ta ut den lyckan för mycket för känner att jag är lite "öm" i huvudet. Ikväll är det kvällsjobb för mig igen, det blir bra det.

På fredag åker jag och lars till sirdalen på hyttetur tillsammans med elisabeth, espen och vänner till dom. Glädjer mig, älskar hytteturer! 

Hellu!

Fy vilken dag. Har haft huvudvärk exakt hela dagen. Den släppte något innan jag skulle på jobb men har dunkat på sen i huvudet hela kvällen 😔

Nu är jag iaf hemma och har precis spist kvelds. Ska snart sova och hoppas jag vaknar upp utan huvudvärk imorgon.