Min hud är verkligen kaos. Jag har alltid haft lite finnar här och där men nu har jag verkligen sett att det är sant det där med att mår man inte så bra så syns det på huden och sover man inte ordentligt så syns det. 

När pappa gick bort så exploderade det av pormaskar och stora finnar i ansiktet. Dom tre första månaderna efter pappa så sov jag så otroligt dåligt och det syntes på huden. Inte bara med finnar utan även med extrem fet hy och mörka ringar under ögonen. Har aldrig haft det förut men ett tag var jag verkligen lila under ögonen.

Sömnen har blivit bättre så ringarna under ögonen är kvar men är betydligt bättre. Men min feta otroligt finniga hud är kvar. Hakan är värst. Det har liksom gått så långt att jag kan tycka det är jobbigt att vara utan smink och sån har jag aldrig varit. 

Så nu ska jag skärpa mig med att tvätta ansiktet noga morgon och kväll med dom här produkterna. 

Så får jag hoppas att det blir någon skillnad. Jag har ju ansiktsmask också iaf en gång i veckan vilket jag kommer fortsätta med. Så den här veckan har jag inga planer förens på torsdag, alltså perfekt att låta huden andas utan smink. Nu är ju inte sminket något problem för jag sminkar mig absolut inte 7 dagar i veckan så är ofta utan och låter huden vara. 

Men om någon har prövat något som funkar bra mot finnar/pormaskar fet hud, så skriv till mig!!

1 kommentarer

Sof

22 Jan 2018 22:40

Paulas choice AHA-gel 8% och BHA liquid 2% från skincity. Vet att de kostar mer men köpa de små flaskorna!! Kolla kn Kakan Hermanssons blogg också, bästa hudvårdstipsen!

Svar: tack för tipset! beställt 😊👍
angelica sjölin

Kommentera

Publiceras ej