Heej!

Vi har det helt fantastiskt här ute. 

Vi kom igår vid tolv tiden, påvägen ut så hörde vi något ljud, alltså på färjan. Så kollar vi åt sidan och ser en stor fena i vattnet, sjukt coolt. 

Igår när vi kom fram så åt vi lunch och gick sedan ner till båten. La i teigner och sen blev Det en båttur, jag solade mig och Lars fiska. På kvällen så grillade vi till middag, sjukt gott var det 😍 sen så var vi båda så trötta och sega så vi la oss i soffan framför en film. Såg på "unlocked" alltså äntligen en riktigt bra film, den rekomenderas om man gillar action iaf. Jag somnade sen typ så fort vi la oss, så skönt. 

Vaknade halv 11 idag, utvilade. Gick direkt ner till båten för att ta upp teinerna. Vi var heldiga och fick en massa gotti i dom. Ca 12 krabbor och 1 hummer 🦀🦐 

Så medans Lars kokade krabbor så gick jag upp till hyttis och bakade bröd, fixade frukost mackor och club sandwich mackor som vi skulle ha till lunch. Packade sen ihop allt plus frukt och massa dricka och gick sen ner till lars igen. Vi åt en väldigt sen frukost nere vid vattnet och tog sen båten till en lagun. Alltså herregud vilket ställe 😫 det var SÅ fint. Spenderade några timmar där, solade, badade och bara chillade. Så härligt. 

Nu chillar vi innan vi ska ha skaldjursfest 💃

Fler bilder kommer. 

2 kommentarer

Anonym

04 Jul 2018 07:01

UNLOCKED ER LIVETS FILM! 😩 SÅÅÅÅÅ BRA 🙏🏽

Anonym

04 Jul 2018 07:01

UNLOCKED ER LIVETS FILM! 😩 SÅÅÅÅÅ BRA 🙏🏽

Kommentera

Publiceras ej