Gooodmorgon!

Gårdagen på jobb var väldigt trevlig. Har cyklat till och från jobb hela denna vecka och lyssnat på podd samtidigt, vart väldigt härligt!

Idag ringde klockan 07.00, på en fredag, det händer aldrig för mig i vanliga fall. Jag är såå morgontrött nu för tiden. Tvättar alltid ansiktet med kallt vatten så har jag vaknat till ordentligt på typ 2 min så det är skönt. Jo men varför ringde klockan 7 idag då, för att jag har varit på en arbetsintervju. Det som är lite kul var att när jag gick dit så var jag lite otaggad och skeptisk just eftersom det inte stod så mycket i annonsen om tjänsten jag sökte på. Men så kom jag dit och det var en sjukt trevlig intervju. Han jag träffade var dansk, haha så när han började prata så sa jag direkt "oj det här blir spännande" haha fick koncentrera mig ordentligt men det gick bra. Efter intervjun så fick jag en sån bra magkänsla om detta jobb. Vad är det då för jobb kanske ni undrar? Jo det är jobb på en skola, på fritids, som kock! Alltså mitt stora intresse är matlagning och att då få möjlighet att laga mat om dagarna och få betalt för det, tänk vad man kan utvecklas då också. Det är så kul för alla som jag har berättat för att jag ska på intervju som kock säger direkt att "det är perfekt för mig", så nu kryssar jag fingrarna tills jag får svar därifrån, sjukt spännande! 🤞 

Efter intervjun så åkte jag och köpte räkor, det finns ett ställe som säljer dagsfärska räkor här och dom är amazing, så salta och goda. Så efter räkinköp så blev det vininköp, måste ha vitt vin till räkor 😍 sen var jag på matbutiken också, det var 50% på en massa kött fordi det är grillförbud här så då måste dom bli av med färsk grillmat, win win!

Och nu är jag hemma och har placerat mig i solstolen, idag är det sjukt härligt väder! 😍🌞  ikväll ska vi bara va hemma, minns inte sist vi hade en hemna fredag, bara vi två. Så det ska bli sjukt härligt och mysigt känner jag. Äta god taco middag, räkor ikveld som kos framför en bra film, perfekt!

Absoluta favoriterna, mums! 😍🍒

2 kommentarer

Anneli

08 Jun 2018 20:40

Men GUD va spännande hoppas du får jobbet det skulle passa dig SÅ BRA

Anneli

08 Jun 2018 20:40

Men GUD va spännande hoppas du får jobbet det skulle passa dig SÅ BRA

Svar: jaaaa as spännande!!! tack! 😍👌
angelica sjölin

Kommentera

Publiceras ej