Hellu!

Vilken underbar dag jag haft! Det blev ett par dopp för mig innan Cathrine kom och när hon kom så bada jag medans hon stod vid strandkanten 😅 vi satt bara i solen och chillade och snackade skit, såå himla härligt! Jag hade som sagt fixat mat med till oss. När jag drog fram kylväskan så sa jag "jag är verkligen min mammas dotter" haha det där gav mig barndomsminnen alltså. Ha med en stor flaska saft, plastkoppar, mariekexs och matsäck haha så mysigt!

Kom hem, tog en dusch, tagit ett fotbad och filat mina torra fötter. Alltså torra fötter är så äckligt att ha, hatar det. Måste bli noggrannare att smörja dom. Nu ska jag gå och laga ostesmørbröd, såå hungrig!!

Precis smörjt med fet fotkräm därav vitt 😅 hade inget nagellack i korall färg som gillar att ha på sommaren så blandade mitt egna. 


Badade i svett idag innan jag cyklade till stranden alltså. Älskar Lindex shorts, har 3 olika färger av dom, såå otroligt sköna, tunna och luftiga, perfekt på sånna här lök dagar!Första doppet är taget. Ogillar egentligen att bada ensam för jag är rädd för fiskar och sånt, men det gick bra som tur var haha. Har gjort rullar med potatissallad, kalkon och grönsaker. Det ligger just nu i en kylväska så det håller sig fräscht till senare när Cathrine kommer och joinar mig. Hääärligt! 🌞


Godmorgon!

Alltså övervåningen här hemma är SÅ varm, alltså vad jag ångrar att vi inte flyttade ner sovrummet för det är sån sinnessjuk skillnad på temperaturen uppe och nere. Solen är ju på övervåningen/baksidan ifrån 10 tills den går ned, alltså hela dagen vilket resulterar bastu. 

Så igår när jag la mig i sängen så var det sååå svettigt, så var tvungen att hämta ett lakan och bara ha det som täcke, det var så mycket skönare än ett allt för tjockt och varmt täcke. 

Idag är planen, sola, sola, sola och sen på eftermiddagen så tänkte jag åka till stranden och ta med mig någon middag dit så man kan vara där ett tag. Cathrine skulle troligtvis också komma förbi senare så det blir trevligt. Så glad att man kan bada utan att frysa ihjäl ute.