Heej!

Har verkligen haft en "nyp mig i armen" helg, alltså vi har haft det helt fantastiskt! 

Fredagen så blev det mys i kvällssolen och sen taco mys, så gott. Vi alla gick ner till sjön vid elva på kvällen och jag hade bara shorts och frös inte, asså så underbart. Sen på kvällen bara massa snack och chill. 

Lördagen så vaknade jag strax innan nio, väckte lars och vi klädde på oss och gick ner till vattnet och såg på när dom andra tog upp krabbe teinerna. Sen gick vi upp igen och fixa frukosten som njöts av i solen. Sen spenderades dagen i solen. Soling på terassen, sol nere på berget med årets första dopp. Sjukt att årets första dopp blev i havet, i maj 😲 men man behövde svalka sig i värmen och när man väl var i så var det såå skönt. Till lunch åt vi jätte god pastasallad med kyckling i, och krabbor och räkor, mums!! Sen gick alla ner till bryggan där det blev ännu mera bading och soling. Halv sju på kvällen och alla badade, aah men underbart alltså!! 

Kvällen bestod utav lite rosevin och grillad god middag. Alltså helt perfekt dag ifrån start till slut. Alla var trötta efter en heldag i solen så somnade nog runt ett tiden och tog en rejäl sovmorgon till halv elva, så skönt. 

Blev frukost ute i solen idag med och sen soling och bading. Så underbart! 

Nu är vi påväg hem, så glad för den här helgen! Vi är tillbaka där ute troligtvis nästa helg också om vädret är fint, åh så härligt.
Kommentera

Publiceras ej