Imorgon är det 17e Mai, jag kommer ihåg första 17e Mai för mig, allt var så ovant och konstigt för mig. Liksom i Sverige så vet nog inte alla ens när nationaldagen är...det är lite skillnad mot här. Men, jag tycker den här dagen är en sjukt mysig dag och varför ska man inte fira nationaldagen liksom? 

Så idag har jag tvättat fönster, skrubbat speglar och förberett lite. Vi ska ha folk här imorgon från klockan tre och då blir det aktiviteter och grillning, ska bli jätte kul! Hoppas det är varmt så att man kan sitta ute men det ser inte ut som det på yr. Oavsett så ska vi ha en toppen dag! 

Så idag måste vi jobba på hårt för att komma i ordning med det sista nu. Just nu ligger det kläder överallt i vardagsrummet, så in med det i garderoben, in med säng och nattbord och sen damsuga hela huset, tvätta golv och sen kanske unna oss en kväll på soffan tillsammans, har inte riktigt haft en sån gos kväll ännu sedan jag kom hem. 

Har inte ätit tacos nu på några veckor och jag är såå sugen på det, så idag blir det nachos. Inte helt detsamma men samma goda taco smak 😍 kände att det måste bli något enkelt en sån här dag när massa annat ska fixas. 


Kommentera

Publiceras ej