Heej!

Är hemma ifrån jobb, det har varit en låång dag. Fredagarna är nästan alltid "värst" på jobbhelgen, just fredagen känns så lång. Sjukt med tanke på att det då bara är en halv vakt och på lördag, söndag en hel lång vakt, men det har säkert med att jag var på jobb 1 först liksom. 

Just nu så är jag ensam hemma med Emilie. Lars är ute på "julbord" med sitt jobb. Fick en överraskning när jag öppnade dörren till sovrummet. Där på sängen låg det en påse med en pakke kalender till mig. Fina Lars har ordnat ❤ här i norge så är sånt här vääldigt vanligt, men vi har inte gjort de tidigare så var verkligen inte beredd på det nu. Men sjukt gullig av honom!

Just nu så ligger jag i sängen och gottar mig med lite choklad, ska se "vår tid är nu" och okej jag erkänner jag är fast! Trodde först hela serien bara var överskattad men asså jag gillar den, såå bra!

God natt!

Färdig på jobb 1 och nu mot jobb 2. Det gick inte så bra idag på jobb, hade så ont i magen och påvägen hem kändes de som jag skulle spy... blöh! Hoppas jag klarar jobbhelgen 🤞

Idag var det dags för babyshower för Elisabeth. Det är Lars kusin's fru. Min första babyshower son jag varit på, så koseligt.
 


När jag kom dit så fick jag sååå ont i min mage igen. Men det släppte som tur var efter 2 paracet, hoppas inte jag har ont imorgon för jag ska på jobb. Iaf sjukt mysig kväll för finaste Elisabeth♡