Idag är det halloween/allhelgona. Jag har tänt ljus på internet för pappa och mormor. Förra året var jag så ledsen när det slog mig att jag nu hade ytterliggare en person att tända ljus för, att nu var min pappa någon man tände ljus för. Det gjorde ont i år igen.



Heej!


Idag så startade iaf dagen med trinn vurdering på kjøreskolen, jag blev godkänd och är nu på trinn 3, det känns skönt, det går framåt. Här i norge så är det 4 trinn(steg) man går igenom innan uppköring och några saker är obligatoriskt, det är MYCKET mer obligatoriskt här äni Sverige. 

Efter körlektionen så åkte jag till jobbet, i spöregn 🙄 sen så har jobbdagen egentligen bara gått i ett. Stress och mycket att göra. Nu har jag äntligen pause och sitter ner i massagestolen. Så teit med pause 15.30-16.00 och så slutar jag 16.30....men men. 

Min fina kollega Vida (vida är verkligen ett av mina favoritnamn, så fint) men hon kom med mat till mig idag, vi har pratat en del om mat och jag har sagt att jag tycker det är så kul att pröva olika utländska maträtter, så då hade hon fixat de, så snäll! 😍


Heej!

Igår så kände jag mig så trött på att frysa, kändes som om jag frös exakt hela dagen. När jag väl hade fått upp värmen någorlunda ok så ropade Lars ut mig och ville ha hjälp i garaget vilket resulterade i att jag blev iskall igen. Köpte nå super sokker igår som skulle hålla värmen på fötterna, dom va sjukt gosiga men vet inte om de gjorde mig så varm direkt 😕 

Ofta när vi ligger i sängen så vill jag ha Lars nära men inte för nääära, haha så jobbig 😅 men hatar när det blir för varmt. Men igår så ville jag ha han för nära för jag frös så mycket haha, så somnade i hans armkrok och sov riktigt skönt inatt. 

Är på jobb nu men tog mig en liten pause, känner att jag inte har samma krafter som vanligt plus har migrän idag så tillät mig själv att sätta mig ner nu en stund. 

Ikväll ska vi ha dejtnight och jag glädjer mig, vi ska "fira halloween" med en koselig kväll. 

Så fort kylan kommer så får jag så ont i mitt skadade ben. Tänk att det har gått 5 år sedan? Jag bröt benet och har skador och smärta för resten av livet, alltså bryt inte benet, ha ordentliga vinterskor säger jag bara! 

Nej nu ska jag sluta klaga om smärta och kyla 😂 är egentligen i ganska så gott humör idag så vet inte varflr det här blev sånt klago inlägg haha. Ha en fin dag! 🌞