Hellu!

Efter att vi hade fått i oss frukost så tog vi tag i städningen. Vi plockade undan det mesta inatt innan vi la oss, men behövdes såklart vaskas mera skikkeligt idag, så skönt när det var gjort. Därefter har vi bara legat på soffan. Sett två filmer som var riktigt dåliga, köpte pizza till middag, sovit lite på soffan och bara haft en riktig bakis söndag.

Nu är jag egentligen såå trött och borde sova, men måste se ex on the beach, svenska börjar ju idag och jag älskar ju sånna här program! 😅Godmorgon!

Jag ljög för er i bloggen igår, kunde inte riskera att skriva sanningen ifall Lars skulle gå in och läsa. Det var ingen fest hos Anders och Cathrine igår.

I tre veckor så har jag planerat en överraskningafest för Lars här hemma och det blev sååå lyckat och bra. Lars har inte firat sin dag med vänner på 2-3år så jag kände att nu var det dags, och han var allt för trög för att tag i något själv så då ordnade jag det för honom. 

Bjöd inte alla vänner i ett evangemang, "jentekveld" ifall han skulle snegla på min mobil någon gång. Sen så fick jag hjälp av bästa Anders som "bjöd oss på fest" hos dom, ville att Lars slulle va klar för fest och i party mood. Jag själv hade inte velat va i chill mood och ofixad och plötsligt ska festa, nej lite förberedd vill man ju va, tkr iaf jag. Men så hämtade Anders Lars här igår 18.30 och hittade på att Lars skulle hjälpa han med ngt och vi skulle ses på festen sa vi. 

18.45 kom alla vänner, 18.50 ringde jag till Lars och sa att diskmaskinen läckte vatten. Visste att han skulle få panik och skynda sig hem. Det gjorde han, så när han kom stressande upp för trappan och trodde att det var vatten läcka så stod vi alla redo med partyhattar och skrek "suuuuuprise". Det var sååå kul att se hans in, haha så chockad. Blev en sjukt lyckad och trevlig kväll, det var riktigt kul att göra det här för Lars.

I fredaga bakade jag en stor chokladkaka, sa till lars att jag hade vart såå sugen, men så var inte fallet, de va ju såklart till festen 😅 förra helgen sa Lars att han längta tills vi skulle ha fest hemma igen för de va så länge sen sist och jag svara "jaa de får bli i november för nu händer de så mkt kommande helger" haha och han har verkligen inte haft någon aning om detta, såå såå kul!

Idag är jag bakis, har jätte ont i huvudet, så idag kommer vi nog bara att ligga på soffan, och säkert beställa pizza till middag ikväll.
Hellu!

Vi såg på norska idol igår och efter det skulle vi se svenska. Men alltså det gick verkligen inte, svenska var sååå dåligt jämfört med norska. Att det på riktigt kan skilja så mycket? Norska iaf, øystein's sång är på riktigt det finaste jag hört, han sjöng rakt in i hjärtat på en liksom, han och camilla hejjar jag på! 🤞 

Mitt i idol så ringde det på dörren. Så kom Astrid (lars syster) och hennes kille Sebastian som en suprise för att gratulera Lars i efterskott, så vi snackade lite skit med dom i två timmar, veldigt trevligt.   

Har sovit så sjukt dåligt inatt, hatar att sova dåligt. Har vaknat flera gånger och sett på klockan och vridit och vänt mig, så störigt.  Idag tar vi det bara lugnt nu på dagen, det hör till ovanligheten. Men så himla skönt. Ikväll blir det fest för oss, ska på fest hos Anders och Cathrine,  det blir kul. Har köpt en jätte fin blus till kvällen 😍

I brist på bilder så fick det blir en ifrån Anders och Cathrines bröllop, har inte umgåtts ordentligt sedan dess så de blir kjekt å göra det!