Vaknade utvilad och nöjd idag, gick till skolan och efter första lektionen så bestämde sig jag, vibeke och sofie för att gå till konsum. VI gick fort för det var kallt och ett helt dagis gäng gick där också, vad händer?
 
Jag ramlar, hör hur benet knakar till och hamnar bakom mig. Skrattgrät i panik visste inte vad jag skulle göra. Två från min klass har jobbat inom vården och det gjorde mig lugnare när dom var där.Folk samlades runt mig för att kolla, irriterande... Sen så hjälpte dom mig upp och jag kände att det funkar inte, trodde först bara att det var en stukning. En kille kom med bilen och frågade om han skulle köra mig till sjukhuset, det finns människor! In med mig i bilen och sen hängde sofie med, vilket jag är otroligt tacksam över! 
 
Hoppade in på akuten och skrattgrät och berätta vad som hade hänt. Det sved när jag betalade kostnaden för jag trodde verkligen att det bara var en stukning. Upp på röntgen och sen kom doktorn och berätta att det var brutet flera gånger på samma ställen, skämta han tänkte jag???? Brutet? Fick på en skena på benet och nål i armen, mamma skyndade sig hit och jag fick ta en dusch. Världens snällaste sofie tog mina nycklar och gick hem till mig för att hämta min data och mobil laddar och sådär. Vid fyra var det dags för operation, var så otroligt nervös! Blev sövd ganska fort och vaknade igen runt åtta tiden, sugen på mandarin? haha... bad om läppsyl och vatten och sen fick jag komma upp till avdelning och nu ligger jag här. Är så kissnödig igen men orkar inte hoppa dit. Det här suger verkligen!