angelicaks - august 2018
Heeej!

Jobbdagen idag gick så bra. Har ju fått hjälp av en som heter Vida i köket, det har varit så trevligt och välbehövligt, men nästa vecka ska jag stå på egna ben där och det ser jag fram emot samtidigt som jag är lite nervös, men det ska nog gå bra! 🤞 så sjukt att jag har hittat ett jobb som är såå mycket jag. Alltså att få laga mat och ordna i köket, kul! 

När jag kom hem idag så var det inte fredagsmys i vanlig ordning. Nej huset var kaos för idag började målningen. Så vi satte igång direkt. Sånt här fix är verkligen ingen favorit hos mig men vill ju ha det fixat så då är det bara att köra på. Men efter några timmar så fick jag en stöt i handen av ett el uttag och så var jag såå hungrig och trött så kunde inte hålla tillbaka tårarna, å de gjorde så ont i handen också. Haha så behövde ta en paus och sen laga mat medans lars tog den sista väggen. 

Biff fajitas till middag och sen direkt igång med lager nr 2. Den här gången ville lars göra själv, han e väldigt noggran (vilket är bra!) Medans jag bara vill bli klar 🙈 så jag har fått assistera nu medans han fixar det sista. Vi är iaf såååå nöjda med färgen, det är så snyggt! Kommer bli ett helt nytt rum, vill inte visa er ännu, ni ska få se när det är färdigt 👍

Så skönt att all målning blir klar idag, då kan dagen imorgon gå åt till att köpa sista inredningen och få det på plats, så kul med förändring i hemmet!