Hellu!

Idag efter jobb cyklade jag hem, tog en lång dusch, rakar alltid benen innan jag ska resa någonstans, är det bara jag som har en sån rutin eller är vi fler?😅 så skönt att känna sig ren, len och fräsch hehe. 

Det blev take away middag, Lars ville ha thai mat och jag ville ha pakistansk, älskar pedersgata där det finns massa olika resturanger så då köpte han thai och jag pakistansk. Min mat var så god!! Kyckling i en god sås, ris och vitlök naan bröd till, det var exakt det jag var sugen på idag. Älskar när man vågar testa nya saker och det visar sig vara riktigt gott. 

Efter middagen så gav vi varandra julklappar. Eftersom jag reser imorgon och vi ville vara med varandra när vi ger/öppnar till varandra så blev det idag. Jag fick smycken, rituals produkter, lars fick skägg produkter, presentkort och sen gav vi båda två varandra varsin daniel wellinton klocka, vi tänkte samma lika 😅 SÅ glad för allting, älskar verkligen klockan, den är så snygg. Älskar att vi matchar med våra klockor nu också. Så mysigt med julklappar. 

Sen satte vi på filmen "bird box" som finns på netflix, se den! Riktigt bra film! 


Kommentera

Publiceras ej