Godmorgon!

Då var julen över för i år. Det har varit mysigt att spendera tid med mamma, men det är tomt utan pappa. Julen är inte desamma sedan han försvann.. men man får göra det bästa av situationen. Mamma och jag hade bestämt att bara köpa en julklapp till varandra i år och hellre boka en resa ihop. Så i vår ska vi resa ❤

Igår så var vi först iväg och handlade till mig, mycket kött, pålägg och sånt, det är alltid en lyx hemma efter sverige resor tycker jag. Sen så var vi bjudna hem till min morbror och hans fru på lunch. Två av mina kusiner kom även dit med sina tjejer och barn. Det var så himla mysigt att träffa alla. Har inte träffat mina kusiner på över 2år så mycket hade hänt sedan sist. Sjukt söta kusinbarn har man. Ena tjejen var 5 månader, det var så mysigt att bebisgosa lite. Verkligen jätte trevlig lunch! 

Hemma hos mamma igår så blev det restfest av julmaten och sen såg vi klart på "cirkus bagge" så himla kul! Sen satte vi på solsidan filmen. 

Just nu sitter jag på tåget mot arlanda. Dessa dagar har gått fort men har gjort mycket också. Längtar hem till Lars känner jag. 

Kommentera

Publiceras ej