Godmorgon!

Resan igår gick bra, jag var så trött så jag somnade så fort jag la mig. Sov mig igenom starten så det var skönt. När jag landade så hämtade Lars mig, så mysigt att ses igen! Vi åkte hem, packade ur, tog en dusch, fixade mig och sen åkte vi över till lars familj. Dom har en tradition med släktingar med bingo och quiz, det var första jag kunde vara med och det var väldigt trevligt. Vid halv 9 kastade vi in handduken och drog oss hemåt. 

När vi kom hem så satt vi bara och pratade i soffan innan vi gick och la oss. Idag är det jobb som gäller. Sen har jag bestämt att vi ska ha en hemmdag. Nu vill jag bara vara hemma med Lars och ta det lugnt.

Emilie fick öppna julklappar ifrån Sverige igår, fick den här jackan av min mamma. Av mig fick hon blandannat en jentedag, men vad vi ska göra skriver jag en annan gång 😌

Okej dags att röra sig mot jobb, fast det ända jag vill är att ligga kvar i sängen hela dagen 😴 dock så är det ganska så koseligt att jobba ferie dagar så tror det blir en bra dag när man väl är på plats. Ha en fin dag!

Kommentera

Publiceras ej