angelicaks - july 2018
Hej!

Exakt just nu sitter vi på flygplanet i grekland. Det skulle ha lyft 20.10 men pga dåligt väder kan vi ej lyfta. Så vi väntar och ser om vi kommer hem ikväll elr måste va kvar till imorgon. Är så trött. Mitt flyg till norge går imorgon också..😟

Men men, tänkte berätta lite om vår resa nu när jag ändå bara sitter här.

Vi var i sarande och vårt hotell hette "hotel sejko" väldigt fräscht och fint hotell. Hotellet hade egen strand och ca 500m till "huvudgatan". Vi besökte en strand som hette "ksamil" 2ggr, tog ca 15-20min med taxi, det var paradiset alltså. Så så fint och alldeles turkost vatten 😍 den ena dagen blev jag dock biten av en fisk och är i grunden redan väldigt rädd för fiskar. Så kunde liksom inte slappna av och njuta på samma sätt då 😅 de andra stränderna i sarande är väldigt steniga så badskor är ett nog ett måste. 

Vi har haft en riktig slappar semester. Sol och bad hela dagarna, enkel lunch som gyros i pita, slappat av på rummen innan vi gått ut och ätit middag och kikat runt lite. På kvällarna blev det en del yatzy på balkongen. Maten i albanien är väl sådär, pastan va god, beställde carbonara 2 ggr som va goda, men kyckling vsr de inte så duktiga på. Det var helt sjukt billigt. Alltså jag har gjort av med 2000kr på en vecka, all mat, dricka, glass, taxi, solstolar, allt. Det är sjukt billigt och det är ju alltid härligt att åka på semester där man ba kan unna sig fritt, precis som de ska va.

Man märker också att albanien är påväg att "slå igenom" och det är kul att ha varit här nu och sett de och sen åka tillbaka om några år och se hur de har utvecklats, för jag ska absolut tillbaka.

Så vill du ha en billig ferie med fina stränder, helt ok mat, fin natur så rekomendersr jag verkligen albanien!

Jag har läst väldigt mycket på denna semester också, älskar ju stt ligga och läsa i solstolen. Läste "brev til min datter" norsk bok, den va sådär. Sen har jag läst sarenbrandt "bakom din rygg", "tiggaren", "syndabocken" och kepler "kaninjägaren". Asså tiggaren, om ni inte har läst den, så läs den. Shit vilken bok. Den dagen tog jag bara snabb dopp för att kunna läsa så mycket som möjligt, den va så sjukt bra. 

Sjukt glad att jag fick göra den här resan med min familj, tack mamma för det här! ❤