Heej!

Hemma ifrån en underbar hyttehelg. Hela lördagen spenderas på stranden med en paus för att steka lappar till lunch, såå härligt och vi har badat massor. Vi åt sjukt god middag i kvällssolen och bara njöt. Sen så lagade jag och Lars mojito, så gott. Spelade lite kort och lite hint haha så mysigt. Vi har dock sovit sjukt dåligt hela helgen, inatt hade vi 4 flugor inne på rummet som surra på oss båda två i ansiktet så irriterande.

Idag blev det ett par timmar på stranden också, dock inte lika mycket bading för det var såå mycket bränn maneter, men ett par dopp fick vi iaf till.  Sjukt härligt med helg där ute och med såå fint väder. Vi alla tre var rätt så trötta på hemvägen, man blir ju sliten av solen också. Det var en trött Emilie som la sig ikväll och sa att hon önskade att hon fick va här imorgon med, koseligt. 

Nu har jag tagit en lång dusch, skrubbat och smöjt kroppen, bäddat rent i sängen med sommartäcke så man slipper löka sönder. Ska bli så skönt att sova utan flugor som surrar alltså. 

Bildbomb ifrån helgen 😍

Kommentera

Publiceras ej