Heej!

Den här veckan har inte varit den bästa. När Lars åkte iväg så kände jag att det skulle bli skönt med egentid, men det har istället varit tungt med mycket tankar. Igår kväll fick jag en dipp och tänkte på pappa, lyssnade på hans begravningslåt och saknade honom så mycket! Jag har insett att jag borde gå och prata med någon om pappa, men har liksom inte känt mig helt redo för det heller. Men tror jag skulle behöva få lite hjälp att bearbeta det hela..

Idag så var det jobb, ingen bra dag på jobb heller. Fy så trist att känna så, glad att jag har bjørg på jobb iaf! Vi var på tur i spöregn, vidrigt väder alltså! ☔

När jag kom hem från jobb så damsög jag, tog en lång dusch och sen fixade jag middag lagom till när Lars kom hem. Kände mig typ hel igen när han var hemma, fast det bara gått två dagar så har jag saknat honom! Vi åt tandori till middag och sen åkte vi ut på lite ärenden. Helghandlade och sånt. Nu på kvällen var båda trötta så vi såg först på södertälje polisen och sen satte jag på side om side. Lars är ju skeptisk till serier men till side om side la till och med han vekk mobilen 😅 så mysigt! 

Nu sover han och jag ska se wahlgrens värld före jag också ska sova!

Godnatt!

Kommentera

Publiceras ej