Hellu!


Har iaf haft en såå härligt arbetsdag. Dagen startade med pannkaksstekning, det gick inte bra, strömmen gick så fick slänga i smet i form och köra in i ugnen. Barnen var skeptiska till ugnspannkaka men åt och dom flesta älskade det, så det var kul! 

Sen hade jag pause, vi fick extra lång pause idag och en kollega hade köpt snop, chips och brus som lite tack efter en bra höstferie vecka, så koseligt. 

Sen lagade jag lunch, korv med bröd, så enkelt så det var otroligt skönt. När jag var färdig med köket så var klockan 14.45, så sa en kollega att jag skulle gå och lägga mig i massage stolen haha så det var så jag avslutade den här arbetsveckan, sååå skönt. Världens bästa dag. Är så glad och tacksam över mitt jobb!

Har fått så bra kontakt med kollegorna nu också, speciellt en, vi klickar verkligen och har skit kul ihop! Haha det känns som det alltid blir så för mig på arbetsplatser, en som jag klickar lite extra med jämt 😅 men med vissa människor känns det som om man känt i flera år, vi måste ha mötts i ett tidigare liv haha. 

Nu håller jag på att ladda om inför kvällen. Ser på ex on the beach och dricker pepsi max. Ska snart slänga in en fryspizza i ugnen, blir enkelt idag när jag ska få besök. 

Åh glädjer mig massa till ikväll de ska bli så kul!!
Kommentera

Publiceras ej