Heej! 

Okej tröttheten har verkligen gått över och idag har jag vart full av energi, så himla härligt. Hade en otroligt chill dag idag på jobb. Gjorde frukost till barnen och när de åkte på tur så hade jag 5 timmar på mig att städa köket ordentligt. Mitt städbehov blev så tillfredställt. 

Tvättade bord och stolar, sprita exakt överallt, tvätta ugnen 2 omgångar, rensade gammal mat och bara fick väldigt mycket fixat och gjort, så skönt. 

När jag kom hem så var jag fortfarande full av energi, så skönt. Lagade muddag som fick bli stekt ris idag. Vi hade sjukt mycket rester av ris igår på jobb så tog de med hem, så himla smart att göra något utav det hemma. Efter middagen så har vi vart ute på lite ärenden. Behövde köpa vin, mat, "blommor" blad vet inte vad man kallar det när det bara e blad?😅 och snacks. Ska ha löningspils här på fredag så behövde få lite gjort till det. 

Nu ska jag ta mig en dusch och sen bara chilla. Så härlig dag!


Vi var på en utlänning butik, hittade "turk bröd" alltså det här brödet ger mig barndomsminnen 😅 hemma hos zelfa fick man ofta en sån här macka med nutella, fyfan så gott!

Kommentera

Publiceras ej