Heej!

Jag blev så dåligt igår på jobbet så jag gick hem efter halva dagen. Svetten bara rann om mig. Somnade på soffan så fort jag kom hem, så skönt verkligen.

Men måste bara berätta vad som hände inatt, haha jag var i någon sorts feber bubbla 🙈 jag skäms! Jag sov så otroligt dåligt, vakna hela tiden och så vakna jag av att Lars ska gå och lägga sig, då har han vart på toa. Jag trodde att klockan var sju och han skulle gå upp till jobbet, men kom in för att typ hämta något? Så jag började skälla på han hahaha "nej du kmr inte in hit och väcker mig,nu räcker det!" Å han försökte typ viska "ta de lugnt, det är mitt i natten och jag ska sova mer" så kolla jag på klockan och den var 01.30 så jag svara "ja då ligger du helt stilla annars får du sova på soffan" hahahaha, asså vafan?😂😂😂 jag minns det här, men jag var verkligen i feberbubbla, stackars Lars 😂

Alltså på tal om att väcka varandra när man sover, läste ni pualas blogg om hugo? Iaf så skrev hon om att hugo på morgonen hade gjort en massa ljud som väckte henne. Så läste jag kommentarerna att jag skratta ihjäl mig, så många tjejer som skrev om hur deras killar gjorde massa onödiga och störiga ljud när som sov. En tjej skrev att hon hade sovit och hennes kille inte kunde somna, så då hade han ställt sig och lagat mat, 2st makaronilådor. Sen när klockan var 04.30 så väckte han tjejen och sa att hon skulle gå upp och ta ut makaronilådan ifrån ugnen för nu va han trött och skulle sova??😂😂😂 hahaha!! Asså kommer ihåg pappa också en gång, mamma låg och sov. Mamma är den sista du vill väcka när hon sover, haha! 😂 så pappa hade blivit sugen på dipp och läst att dippen skulle stå i kylen i 10min, så han satte larm på sin mobil. Och när larmet väl ringde så vakna ju mamma såklart och fråga varför larmet ringde? Och han svarar "jag skulle ha koll på tiden på dippen" aaah, men nödvändigt att väcka någon för en dipp 😂😂😂 skrattar ihjäl mig åt sånt där, män som inte kan tänka haha.

Jag skrev till Lars direkt när jag vakna att jag hade vart helt borta inatt 😂🙈Kommentera

Publiceras ej