Hellu!

Har verkligen inte haft tid till att uppdatera något senaste dagarna. 

På torsdagen efter jobb så fixade vi klart det sista hemma innan elvis och niklas skulle komma. Vi åkte och hämtade dom vid halv 9 på kvällen, så himla kul att ses igen. Torsdagen blev bara en chill kväll med ostesmørbröd och idol. 

Fredagen så jobbade jag först och sen så hämtade lars, elvis och nicke upp mig så åkte vi mot stugan. 

Fredagen gick till att sätta ut teinar, dricka lite vin, spela spel och bara snacka skit. Skit mysigt. Lördagen så klev vi upp tidigt, åt nybakt bröd till frukost, gick sen ner till båten för att dra upp teinar. Det här var elvis och niklas första gång med krabbefiske och då är det ju lite av en upplevelse, så de va kul. Vi alla hade gissat på hur många krabbor och hummrar vi skulle få. Elvis gissade på 6 hummrar och jag på 21krabbor, vi va närmast iaf. Vi fick 5st hummrar, det var sjukt. Dock så hade några av de en massa rom på sig plus att det inte är hummer säsong så dom fick simma vidare. Men krabborna kokade vi. 

Sen blev det en liten båttur runt ön, bort till en lax "farm" för att se på de haha och sen upp till hyttis för att äta goda lappar till lunch. Älskar verkligen lappar 😍 vi gick tur runt ön, det är skikkeligt höstväder här med regn så de va lite synd, men alltid fint att gå runt ön här tycker jag.

Lagade rotfrukter, fläskfile i ugn, rosenkål och jensens favoritsås till middag, de va sååå gott. Jag älskar maten på hösten alltså 😍

Sen blev det spel och chill i några timmar innan de var dags för skaldjurfest med lite bubbel i utestua. Sjukt mysigt och gott. Har verkligen haft en toppen helg!! 

Vi är kvar ute i stugan, jag vakna för en stund sen med smärta i bi hålorna och svullnad, blöh, förkylning på g...😩

Kommentera

Publiceras ej