Godmorgon!

Jag ljög för er i bloggen igår, kunde inte riskera att skriva sanningen ifall Lars skulle gå in och läsa. Det var ingen fest hos Anders och Cathrine igår.

I tre veckor så har jag planerat en överraskningafest för Lars här hemma och det blev sååå lyckat och bra. Lars har inte firat sin dag med vänner på 2-3år så jag kände att nu var det dags, och han var allt för trög för att tag i något själv så då ordnade jag det för honom. 

Bjöd inte alla vänner i ett evangemang, "jentekveld" ifall han skulle snegla på min mobil någon gång. Sen så fick jag hjälp av bästa Anders som "bjöd oss på fest" hos dom, ville att Lars slulle va klar för fest och i party mood. Jag själv hade inte velat va i chill mood och ofixad och plötsligt ska festa, nej lite förberedd vill man ju va, tkr iaf jag. Men så hämtade Anders Lars här igår 18.30 och hittade på att Lars skulle hjälpa han med ngt och vi skulle ses på festen sa vi. 

18.45 kom alla vänner, 18.50 ringde jag till Lars och sa att diskmaskinen läckte vatten. Visste att han skulle få panik och skynda sig hem. Det gjorde han, så när han kom stressande upp för trappan och trodde att det var vatten läcka så stod vi alla redo med partyhattar och skrek "suuuuuprise". Det var sååå kul att se hans in, haha så chockad. Blev en sjukt lyckad och trevlig kväll, det var riktigt kul att göra det här för Lars.

I fredaga bakade jag en stor chokladkaka, sa till lars att jag hade vart såå sugen, men så var inte fallet, de va ju såklart till festen 😅 förra helgen sa Lars att han längta tills vi skulle ha fest hemma igen för de va så länge sen sist och jag svara "jaa de får bli i november för nu händer de så mkt kommande helger" haha och han har verkligen inte haft någon aning om detta, såå såå kul!

Idag är jag bakis, har jätte ont i huvudet, så idag kommer vi nog bara att ligga på soffan, och säkert beställa pizza till middag ikväll.
Kommentera

Publiceras ej