Heeej!

Har haft en så mysig kväll. Vi spiste middag på "al forno" jag äälskar italiensk mat 😍 jag tog en förrätt som bestod av mozzarella, tomat, ruccola, basilika, pesto och parmaskinka och så serverades det foccacia vid sidan, så himla gott. Sen tog jag ett pizzastykke av Marlene, deras pizza där var så sjukt god, kryddig tomatsås 👌 sjukt mysigt och gott!

Sen så gick vi runt och kikade lite som tidsfördriv innan bion. Bion starta klockan åtta, vi såg på "searching" alltså den filmen var väldigt annorlunda och hade en sjuk twist så man blev liksom överraskad. Jag gillade den, tyckte den va riktigt bra. Dom andra var inte lika impade haha. Blev körd hem av Cathrine efter bion, har tagit en dusch och ätit god kvällsmat med Lars. Nu är jag såå himla trött känner jag, har inte direkt haft överflöd av energi har jag känt. 

Var förbi apoteket idag i byen och köpte zyx och nässpray, så förkylning hit me bara haha nu är jag väl förberedd 😂 zyx är verkligen det bästa någonsin om man har halsont, det är verkligen ett måste att ha i medicinskåpet för mig. Kommentera

Publiceras ej