Heej!

Åh vilken stressig dag det här blev. Igår så kände jag något i halsen som skavde. Såg ner i halsen och såg att det var en "klump" med min halshistoria så förstod jag att jag måste till läkaren för ett halsprov. Ringde till läkarkontoret idag så fort dom öppna, fick en tid 11.10. Var där 11.00 klockan 12 ber dom mig gå till labb för prov, det kom ingen och tog prov så min läkare tog halsprov och tyckte det såg bra ut i halsen. Jag stod på mig att jag vet att det inte är riktigt där just nu. Hon sende mig för blodprov. 12.30 alltså 1,5 timme efter jag kom så sa hon att provresultaten va fina och jag va frisk. Jag va skeptisk och frågade om hon va säker på att det inte var en halsböld på g, nej hon va säker, jag skulle ba hem och vila. Gick därifrån med migrän och kände att jag bara slösat min tid. Tog också upp en annan sak med läkaren och de svara hon ba "kom tillbaka efter påsk med det" de kändes bara som hon ville ha mig väck fortast möjligt. 

Hemma så värmde jag lunch och skulle precis börja äta och då ringer läkaren "oj förresten, du har streptokocker" alltså.......🙄 jag visste ju det!! Hon skickade antibiotika på recept men bad mig vänta några dagar med att börja med de, det gav ju ingen mening jag har ju haft ont i halsen en vecka och det ser bara värre ut i halsen. Valde att inte lyssna på henne så hämtade ut tabletterna direkt och började på kuren. Vården här i norge är bra, men känner verkligen att man måste stå på sig med ting. 

Sen fick jag skynda mig att ta en dusch, packa och sen åkte vi ut mot stugan. När vi kom in så satte jag och ingrid oss på terassen med ett glas rose och jordgubbar och bara pratade, så himla mysigt. Idag är det bara jag, lars, ingrid och deras pappa här och imorgon kommer inger också. Det är så himla härligt att vara här ute!

Kvällen har bestått av tacos till middag och sen film och jag har stickat färdigt ett par tofflor nu, wiho! Kommentera

Publiceras ej