2019:

-Årets bästa

Att jag äntligen tog mitt körkort!! Nu är körkortet så självklart och jag kan inte se hur jag skulle kunna vara utan det. Bästa jag gjort för mig själv!Att jag blev gravid! 💕 Det var för ca 1år sen som jag bestämde mig att i sommar ryker mitt preventivmedel. Vi pratade mycket om det, många vänner runt omkring oss poppade barn vilket gjorde att jag bara fick mer lust. Nu är jag gravid och det är verkligen det största som hände 2019.

Något annat som har varit bra detta år är att det verkligen har varit ett vänner år för mig. Har varit på många jentekvällar under året, fått kvalitetstid med nära vänner här, var i sverige i somras och träffade massa vänner, fick besök från sverige av vänner, det har verkligen varit ett år med mycket vänner tid och det älskar jag! Hoppas att 2020 också bjuder så mycket vänner tid. 

-Årets sämsta

Det måste nog vara min hälsa. Första tiden av året så slet jag mycket med magsmärtor, som jag sedan blev opererad för. Sedan så slet jag med ångest där i våras och den ångesten får jag av och till. Men vill tro att jag hanterar den ganska gott nu.


- Nästa år 2020

Går inte att tänka på så mycket annat än att vi får barn då. Livet kommer att förändras och det glädjer jag mig till! Är så nyfiken, spänd och lite nervös också på hur livet kommer att bli. Men jag längtar verkligen efter vår lilla tjej! 💕

2019 har varit ett bra år, har umgåtts mycket med vänner, fått resa, fått mycket kvalitets tid med Lars, känner mig verkligen redo för 2020! 

Vad jag önskar av 2020:

Först och främst att jag och Lars tar ordentligt vara på varandra, ser varandra, pratar med varandra, unnar oss dejter sammen. 

För det andra att mini kommer ut frisk och att vi vänjer oss till det nya livet med henne. 

 Tack för det gamla, tack alla ni som gjort 2019 till ett riktigt bra år! Nu ser jag fram emot 2020!💕 Gott nytt år! 🎉