Hellu!

Igår kväll så var det fredagsmys i vanlig ordning. Vi såg först på filmen "hunter killer" och sen på "mig äger ingen" helt ok filmer. När vi la oss i sängen så sa jag till lars att imorgon försöker vi sova länge. Fick en chock när jag såg på klockan och den var 10.50, herregud så skönt. Jag har aldrig vart en sån som behöver mycket sömn förens typ senaste året. Men det är sjukt skönt att sova ut riktigt ordentligt.

Idag så blev det ett krispigt grytbröd till frukost. Har ju 2 olika bröd jag ofta bakar, rundstykker och grytbröd. Enkelt och sjukt gott. Gjorde lite annorlunda idag och gjorde rundstykke degen men bakade den i gryta istället och det blev suuper gott! 

Sen så har vi vart ute på lite olika ting och väl hemma igen tog jag mig en dusch och hoppade i mys kläder. Blir snart upphämtad av Cathrine. Vi ska ha jentekveld med hämtmat och gotti. Det var typ 1 månad sedan jag träffa henne sist så de ska bli kul att ses igen. 

Lars och espen ska ge sin julklapp till deras morfar idag, jag är lite avundsjuk. Dom gav honom en hel kväll med middag, dessert, gott att dricka och bara umgås. Den här kvällen med deras morfar är säkert en kväll som betyder mycket för morfarn men som även kommer betyda mycket för lars och espen i framtiden. Så himla mysigt. 

Jag är så avundsjuk på alla som är så heldiga att ha kvar sina mor och far föräldrar i livet. Jag har ju en gammel farmor kvar, men hon bor i finland och jag känner henne inte så gott tyvärr. Sedan så lever ju faktiskt min pappas mamma också, men hon är inte min farmor. Man kunde tro att om man har 2 barnbarn så vill man deras bästa, men det gäller inte för henne. Så jag har oturen att inte ha några mor och far föräldrar 😔

Kommentera

Publiceras ej