Hellu!

Jag överlevde dagen! På ena kursen på körskolan så blev jag såå trött, det var svårt att hålla ögonen öppna. Körläraren frågade om jag behövde luft, haha det var precis det jag behövde 🙈 jaja nu har jag fått gjort 3 obligatoriska saker där idag så det är ju super skönt.

När jag kom hem så värmde jag en "karins lasange" ifrån sverige. Super gott tkr jag! Nu sitter jag och ser på youtube med headset på och lars ser på tv. Ibland är det skönt att vara med varandra men att få göra sitt, tror båda känner det efter den här dagen.

Alltså nu måste jag bara berätta om världens snällaste Lars ♡  jag har ju haft cykel problem, cykeln jag ville ha fanns inte på någon butik här i närheten så köpte aldrig någon ny i helgen. Jag sa till lars att jag kunde köpa samma skit cykel igen ifrån jula, för jag ska ju inte cykla lika mkt inom en snar framtid så för mig hade de vart ok. Men han, snällaste han åkte bort till bryne (ca 40min att köra en väg) köpte den cykeln som jag ville ha, körde hem och monterade den. Alltså min hjälte! ❤

Imorgon så startar dagen med en läkartid för magen, wish me good luck!

Kommentera

Publiceras ej