angelicaks - june 2019
Heeej!

Asså jag blir så lycklig av att vara här i Sverige och extra lycklig av att få med mig Lars hit. Det är något speciellt att ha med honom till min hemstad. 

När vi kom fram efter en lång dags resande i torsdags så satt vi bara och pratade med mamma före vi gick och la oss. 

Så igår startade dagen med en god frukost, sen så åkte vi en tur ut till trosa. Där gick vi omkring, åt mjukglass och bara chillade.

På kvällen igår så fixade vi oss, drack lite bubbel och gick sen ner till en skit god tapas resturang. Åt där för över ett år sen och har verkligen längtat efter deras mat. Delade på sangria och bara njöt. SÅ gott och trevligt! Sen gick vi vidare till en annan uteservering och drack vin och bara snacka. 

Mamma gick hemåt och vi gick vidare, de blev en spontanare med elvis och en gammal killkompis som heter robin. De blev drinkar och massa snack. Herregud vilken kul kväll, spontant är verkligen bäst! Det var absolut inte meningen att vi skulle komma hem klockan två inatt eftersom vi har planer idag, haha men nu blev det så och det var det verkligen värt. Avslutade kvällen på kebab house, som bara är ett mååste när man är här!