Hellu!

Idag tog vi en ordentlig sovmorgon, det är det bästa som finns efter en låång bakisdag, få en god nattssömn. Sov i över tio timmar så vaknade upp vid elva och var full av energi. 

Bakade rundstykker till frukost som blev sjukt goda. Sen så har Lars tjatat på mig ett tag om att vi borde köpa en soffa till terassen. Men jag har inte känt behovet förens igår, haha då ville jag bara ligga i en soffa och chilla. Så vi sökte runt lite på finn och hittade en som vi gillade och slog till. Så efter frukost åkte vi och köpte en soffa. Åkte hem och fick den på plats och sen kom Espen, Elisabeth och sebastian. Så då dukade vi fram lite vattenmelon, chips och pepsi max. Och bara satt och chillade i några timmar. Sen blev de grillning och dessert. Har verkligen varit en riktigt härlig dag 🌞 älskar när man kan hänga såhär med vänner mitt på dagen i solen. Så himla mysigt också att få bebisgosa med Sebastian också.

Nu ligger vi i soffan och njuter av kvällssolen. Nu börjar de kännas som sommar här på riktigt, sommaren är som oftast lite efter här än i sverige. Kommentera

Publiceras ej