Hellu!

Igår efter middagen så såg vi andra delen av M.J dokumentären. Jag blev helt chockad över att michael jacksson fick till allt han fick till, han verkar ha varit vidrigt manupulerande. Tycker dokumentären var "intressant" och jag tror den var sjukt viktig för dessa två killar och säkert för de andra barnen michael jacksson utnyttjat..

Igår så lagade jag en "italiensk form" med makaroner, kycklingfärs och en god tomatsås. Det blev en hit om jag får säga det själv. Blev väldigt mumsigt. 

Sen blev det riktigt paradise hotel maraton för oss. Så kul när både svenska och norska går samtidigt, en aning förvirrande haha men ändå kul. Alltså ni som ser svenska, hon ida, det är fan jag! 🙈 alltså vissa saker hon säger är exakt mig. Som när hon fick klädångest och när hon sa att när hon blir arg så skriker hon, haha!🙈

Har fått operationstid nu för magen, nästa vecka redan. Hoppas hoppas att det hjälper mot all smärta! 🤞

Var förbi europris också, hittade den här handkrämen som jag velat testa ett tag. Nu har jag verkligen prövat många handkrämer och minns inte sist jag inte hade torra händer..så hoppas den här kan vara bra!
Kommentera

Publiceras ej