angelicaks - september 2019
Hellu!

Påvägen hem idag så behövde Lars åka förbi en kund så först kände jag ba att jag inte orkade det, de e söndag och jag ville ba hem. Men vi svängde inom kunden och jag är glad för det. Det var typ en bonde, en gammal man med två suuuper söta hundar. Så medans Lars jobbade så satt jag och mannen och små pratade, samtidigt som jag myste med hans fina hundar och njöt av utsikten, sjukt koseligt! Han sa att hans hundar inte ville ha kos av vem som helst, så de va lite speciellt att dom ville ha de av mig som va helt okänd 🤩

När vi kom hem så vaskade vi bilen, jag insidan och lars utsidan, skönt med en fräsch bil. Efter en dusch så gosade jag ner mig i soffan framför youtube, hur mysigt är det inte med helene torsgårdens vloggar på 40min, älskar de. Lars jobbade ute så efter ett par timmar så kom jag ut med varma bullar och saft som vi fikade i solen, så härligt. 

Ingen av oss orkade med matlagning idag så det blev kina mat, kycklingwok för min del, smakade helt fantastiskt! Nu ser vi igen idol och bara chillar.