angelicaks - Gravid v. 25
Gravid v.25


Mående denna vecka:
Bra! 

Tankar:
Cathrine frågade mig så fint vad jag tänker om att få barn och att min pappa inte lever. 

Jag tycker det är så fint när någon frågar något om pappa, för det är det inte många som har gjort eller gör, men då får jag en chans att prata om honom å det gillar jag 💕

Iaf som svar på hennes fråga, så har jag ju sedan pappa dog känt att det är något i mitt liv som fattas, en tom plats som alltid kommer att vara tom. Han kommer alltid att fattas mig. 

Men, jag hoppas att jag på något sätt kan känna att en del av den tomheten jag känner efter pappa, blir fylld av kärleken till mitt barn. En sak är iaf säker och det är att hon ska få veta saker om min pappa. 

Jag växte själv upp utan en morfar. Man kan ju inte riktigt sakna något man aldrig haft, men vet att jag var avundsjuk på mina vänner som hade en "mormor och morfar". Vi pratade egentligen inte så mycket om min mammas pappa vad jag kommer ihåg, men det var ju inte så konstigt egentligen för min mamma var väldigt liten när han gick bort.

Men vi ska prata om min pappa, hon ska få veta vem han var, hur hans humor var, vad jag och han gjorde när jag va barn, att det var han som fick mig att våga flytta till norge. 

Kroppen:
Nu märker jag att sömnen börjar bli påverkad av kroppen, svårt att vända mig smidigt i sängen så då vaknar jag, ont i benet och axeln om jag ligger på sidan. Har önskat mig en gravid kudde i födelsedagspresent, men får jag inte det så behöver jag köpa det snart. 

Trycket i magen försvann ju efter träningen förra veckan, sån lättnad, dock så har det kommit tillbaka lite nu men är inte lika obehagligt som det var först. 

Cravings:
Frukt och vatten, tänk att jag äter vääldigt lite godis, inge chips eller läsk. Ni som känner mig vet ju hur glad jag är i chips och speciellt pepsi max. Men nej sånt har jag inte alls vart sugen på under graviditen (väldigt sällan) så håller mig till kallt vatten, uppskuren god frukt och kanske nötter av och till. 

Förberedelser:
Har bara köpt lite kläder. Men köpte även den här stickade klänningen till mig. Egentligen så är den liite för ljus för min smak, men hoppas jag trivs i den. Kan tänka mig att den blir sjukt skön att ha när magen växer mer och mer, ett skärp ovanför magen så det inte bara ser ut som en påse. Tror den kan bli bra, hoppas! Kommentera

Publiceras ej