Heej!

Imorgon åker vi hem, jag har alltid älskar att vara här ute, men brukar också känna efter varje vistelse att det är skönt att komma hem. Det här är nog första gången som jag inte alls känner att det ska bli så himla skönt att komma hem, vi har haft det så fint här. Vi måste dock hem pågrund av en avtale på måndag, annars hade vi nog stannat längre.

Igår iaf så fick vi besök här utav Steven, Christina och Sophia. Vi har ju inte umgåtts med vänner på 2 veckor, så väldigt kul att hänga igen. Det blev tacomiddag och rödvin igår kväll.

Idag har hela gänget varit ute på tur, vi grillade pølser ute och drack varm oboy, så sjukt mysigt, kallt, men riktigt trevligt. Mat utomhus är ju bara såå gott! 

Lars slog på stort och ordnade kalkonmiddag ikväll, smakade helt fantastiskt!  Sen har min kväll bestått av att springa fram och tillbaka mellan soffan och Alise. Alise har sovit sinnessjukt dåligt sen vi kom hit, så det är väl det ända som gör att jag längtar hem lite. Har inte alls känt igen hennes sömnmönster här, jätte jobbigt!

Men, vi har haft heeelt fantastiska dagar här. Väldigt mycket utomhus tid, kvalitetstid, fina samtal, massa god mat, fint väder, super glad för dessa dagar. Längtar redan tills vi ska tillbaka!


Kommentera

Publiceras ej